Mit érdemes megnézni

Egynapos városnézés

Ne hagyd ki!
Bédekker, az instant városlátogatások blogja

 

Két hobbim van.

Costa - Pella de Lago büfé

A képre kattintással további képeket talál ebben a témában

 

A fotózás mellett a gasztronómia, és az utazás, Az elsőről évek óta vezetem  gasztrófasírt bloggot, a másiknál most próbálom közkinccsé tenni az összegyűjtött tapasztalataimat.

Costa - La Valletta kikötő bejárat

A képre kattintással további képeket talál ebben a témában

Gyakran nagyon rövid idő jut egy egy városra, hiszen ha végre eljutunk valahová, ott szeretnénk minél több várost, érdekességet, látnivalót megísmerni. Néha előfordul, hogy váratlanul belebotlunk egy eddig nem hallott csodába, vagy egy fesztivál forgatagába, de - valljuk be - nem ez a megszokott. Bennem mindig motoszkált a kisördög, hogy elmentem valami mellett, ami esetleg életem nagy élménye lehetett volna,

Ez persze most is előfordulhat, de legalább a lelkiismeretem tiszta, mert - amennyire csak lehet - igyekszek felkészülni az útra. Ez amúgy majdnem olyan izgalmas, mint először megpillantani valamit, amiről esetleg hónapok óta tudom, hogy - ha összejön - feltétlenül útba ejtem.

8 nap 6 város

Hajóval igen elterjedt szokás ez a tempó. A hagyományos kirándulásokkal ellentétben, itt a hajóstársaságok egy-egy városra egyszerre több programot is javasolnak, hiszen mindent megnézni a rendelkezésre álló fél nap alatt úgy sem lehet. 

Costa - MSC SplendidaA képre kattintással további képeket talál ebben a témában

Három lehetőség

  • Befizetni nem kevés eurót és választani egy tematikus túrát.
  • Fagyizással, padon üldögéléssel valahogy eltölteni az indulásig hátralévő időt
  • Az időjárás és a kedvünk szerint eldönteni, hogy a listánkból mit fogunk/tudunk/akarunk megnézni

Nos, ez a blog - remélhetőleg ehhez ad majd segítséget.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bedekker.blog.hu/api/trackback/id/tr6614094199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása