Mit érdemes megnézni

Egynapos városnézés

PirosLábos fesztivál Szigetmonoster 2018

Azon - egyre ritkuló - rendezvények egyike, ahol nem a lenyúlás a legfontosabb szempont.

Ingyen van a direkt erre a napra kialakított ŐRZÖTT  parkoló, Mindenki annyit fizet a lángosért, amennyit jónak lát. (persze vannak hivatásosok is de hol nem?)

Nyitott porták a macskaköves főutcában, ahol mindenféle érdekességgel szórakoztatják a nagyérdeműt. Saját énekkar, táncosok, bolhapiac, sportudvar, Textilológus udvar, meseudvar, parasztolimpia, kiutat mutató labirintus (nem az amire az ember manapság gondol), 

A legjobb a Mennyegzői udvar. Kamu  esküvő - állítólag - önként jelentkező párokkal. Ha nekem ez annak idején eszembe jutott volna  ....    

Persze ez még közel sem minden, de akit érdekel, jövőre sétáljon el egy kis friss vidéki levegőt szívni Szigetmonostorra, a VI-ik PirosLábos fesztiválra.

A bejegyzés trackback címe:

https://bedekker.blog.hu/api/trackback/id/tr5814277609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

A polgárok több, mint kétharmadának véleménye szerint: túlórázzon az anyád!

Sokszor nehéz eldönteni, mit érdemes megnézni egy-egy városban, ha kevés az időnk. Ez a blog talán segít.

süti beállítások módosítása